در شرکت سیما سازه، با تمرکز بر تسهیلات و اخذ پروانههای مورد نیاز، خدمات جامع اخذ پروانه در اصفهان را به مشتریان ارائه میدهیم. تیم ما از مراحل آغازین تا نهایی فرآیند، با دقت و حرفهای، مشتریان را در مسیر دریافت پروانه مربوط به پروژههای مختلف همراهی میکند. خدمات اخذ پروانه شامل مشاوره در مراحل مختلف، کمک در تهیه مدارک مورد نیاز، تسریع در فرآیند اخذ پروانه و پیگیری دقیق از آغاز تا پایان است. هدف ما ارائهی یک فرآیند شفاف و سریع برای مشتریان است تا آنان بتوانند به بهترین شکل از مجوزها و پروانههای مورد نیاز برای پروژههای خود استفاده کنند. اگر به دنبال راهی برای اخذ پروانه مربوط به پروژههایتان در اصفهان هستید، با شرکت سیما سازه تماس بگیرید. ما آمادهایم با تخصص و دانش، در این فرآیند پیچیده به شما کمک کنیم و امور مربوط به پروانهدهی را به سادگی برایتان انجام دهیم.
اولین مرحله از فرایند دریافت مجوز ساخت اصفهان، ثبت درخواست بصورت اینترنتی است. در این مرحله با مراجعه به سامانه سرای 10 شهرداری اصفهان، اقدام به ثبت نام و ثبت درخواست مجوز ساخت با استفاده از کد نوسازی خواهیم کرد. همچنین در کنار این درخواست، موارد دیگری از جمله درخواست هایی مانند گواهی عدم خلاف، مجوز تعمیرات و بازسازی و دیگر درخواست ها نیز موجود است که فعلا کاری با آن نداریم.
پس از ثبت درخواست پروانه ساخت در اصفهان در سامانه سرای 10 شهرداری، سیستم یک تاریخ و ساعت برای ما مشخص خواهد کرد که آن درواقع زمان بازدید کارشناسان شهرداری از ملک ما می باشد. در تاریخ ذکر شده باید در محل ملک حضور پیدا کنید و مدارک کاملی از ملک را به همراه داشته باشید تا کارشناسان شهرداری بتوانند وضعیت ملک را احراز کنند.
پس از آنکه کارشناسان شهرداری از ملک ما بازدید لازم را انجام دادند نیاز است تا به شهرداری مراجعه کرده و مراحل دریافت پروانه ساخت در اصفهان را ادامه دهیم.در این مرحله باید به همان کارشناسی که در مرحله قبل از ملک ما بازدید کرده است مراجعه کنیم تا گزارش هایی که از ملک فوق یادداشت شده است را مکتوب کرده و در فرم درخواست پروانه ساخت وارد کند. در نهایت در این مرحله فرم درخواست مجوز ساخت اصفهان، توسط همان کارشناس بازدید مهر و امضا شده و به مرحله بعد خواهیم رفت.
پس از طی کردن مراحل فوق اکنون باید به سراغ کارشناس طرح تفضیلی برویم تا اطلاعات ذکر شده توسط مسئول بازدید، با ضوابط شهرسازی و شهرداری توسط ایشان مطابقت داده شود. در این مرحله مواردی از جمله تعداد طبقات قابل ساخت، عرض گذر های اطراف ملک، ارتفاع مجاز و … بررسی خواهند شد.
پس از درج اطلاعات در فرم درخواست مجوز ساخت اصفهان توسط مسئول طرح تفظیلی فرم فوق را برای مسئول شهرسازی منطقه خواهیم برد. مسئول شهرسازی نیز پس از بررسی کلیه اطلاعات ذکر شده در مراحل بالا، ایرادات را در صورت وجود به واحد های زیرمجموعه اعلام و اصلاحات لازم انجام و در نهایت اگر هیچگونه مشکلی تا اینجای مسیر نباشد، دستور تهییه نقشه نوسط مسئول شهرسازی منطقه صادر خواهد شد. در دستور تهییه نقشه کلیه ضوابط لازم الجرا در شهرداری و شهرسازی ذکر شده و تمامی آن ها کاملا باید رعایت شوند.
در نهایت پس از دریافت دستور تهییه نقشه از مسئول شهرسازی منطقه، اکنون زمان آن رسیده است که به یک نقشه بردار مراجعه کنید. پس از یافتن نقشه بردار و ارائه دستور تهییه نقشه به آن، نقشه های معماری توسط نقشه بردار ترسیم و آماده خواهد شد.
پس از تهییه نقشه توسط نقشه بردار، اکنون باید نقشه های آماده شده بر اساس دستور تهییه نقشه را به تاییده مسول شهرسازی برسانید. مسئول شهرسازی منطقه پس از بررسی نقشه و رفع ایرادات آن تاییده لازم را صادر کرده و به مرحله بعد خواهید رفت.
پس از مرحله بالا، اکنون زمان پرداخت هزینه پروانه ساخت در اصفهان رسیده است. در واحد محاسبات بر اساس نقشه ها، میزان ساخت و تراکم ساختمان برای شما فیش محاسبات صادر خواهد شد که میتوانید آن را بصورت نقد یا اقساط پرداخت کنید. متاسفانه برای سازندگان و خوشبختانه برای شهرداری ها، این مرحله یکی از هزینه بر ترین مراحل در فرایند اخذ پروانه ساخت در اصفهان است و عمدتا هزینه مجوز ساخت بسیار بسیار سنگین می باشد.
پس از پرداخت هزینه های پروانه ساخت در اصفهان، اکنون نوبت به دریافت استعلام ها از دیگر مراجع مربوط به شهرداری شده است. در این مرحله باید به 3 اداره نظام مهندسی اصفهان، آتش نشانی اصفهان و بیمه تامین اجتماعی مراجعه کرد. در اداره نظام مهندسی، 4 ناظر معماری، سازه، برق و مکانیک برای نظات بر فرایند ساخت و ساز شما مشخص می شود. در اداره آتش نشانی نقشه های معماری شما که توسط نقشه بردار طراحی و ترسیم شده است را بررسی خواهد کرد تا از نظر ایمنی نیز تایید شود. در اداره تامین اجتماعی هم بیمه ایی برای ساخت و ساز شما لحاظ خواهد شد تا در صورت رخداد حوادث در حین ساخت و ساز همه چیز بیمه شده باشد.
پس از دریافت تاییده ها از سازمان های فوق و مشخص شدن ناظر ها توسط نظام مهندسی اکنون نوبت به پرداخت عوارض نوسازی شده است. شهرداری یک هزینه ایی بابت این که شما در شهر اصفهان اقدام به ساخت و ساز کرده اید دریافت خواهد کرد.
پس از پرداخت عوارض نوسازی تقریبا فرایند دریافت پروانه ساخت در اصفهان به اتمام رسیده است و تنها نیاز است تا 2 تاییده از دو کارشناس اصلی شهرداری دریافت کنید. این دو کارشناس یکی رئیس اداره مالی اقتصادی شهرداری و یکی رئیس اداره شهرسازی شهرداری است که باید پیش نویس پروانه که صادر شده است را بررسی نهایی کرده و تاییده لازم را صادر کنند.
تبریک میگویم! فرایند دریافت پروانه به پایان رسیده است و شما موفق به اخذ مجوز ساخت اصفهان شده اید. در نهایت با مراجعه به واحد صدور پروانه و ارائه مدارک، نسخه اصلی و رنگی پروانه ساخت برای شما صادر شده و به شما داده خواهد شد.
به طور کلی اخذ مجوز ساخت اصفهان کاری ساده بنظر می آید اما این فرایند نیاز به تخصص های لازم از جمله معماری و عمران دارد تا بتوانید با مسئولان مربوطه به صورت حرفه ای سخن گویید. دریافت پروانه ساخت در اصفهان در صورتی که ملک مشکل خاصی نداشته باشد و همه چیز آماده باشد تقریبا 5 تا 6 ماه برای مراجعه کنندگان عادی و بین 2 تا 3 ماه برای کارشناسان سیما سازه زمان بر خواهد بود. به همین خاطر است که بسیاری از سازندگان بجای فوت وقت خود و برای صرفه جویی در هزینه ها این فرایند را به کارشناسان سیما سازه واگذار می کنند.
ممکن است برای شما این سوال پیش آمده باشد که جواز یا پروانه ساختمان تا چه مدت اعتبار دارد در این خصوص باید گفت که پروانه ساختمان تا ۲ سال پس از تاریخ صدور از اعتبار بر خور دار است. معمولا مدت زمان کافی و لازم برای ساخت تمام پروژه های ساختمانی برحسب متراژ آنها اعلام می شود و چنانچه شخص مالک نتواند در این مدت فرآیند ساخت و ساز را به اتمام برساند ابتدا به او اخطار داده می شود و در نهایت مشمول پرداخت عوارض تعویق خواهد شد. در مورد این که مهلت هر مرحله از عملیات ساختمانی چگونه است نیز باید گفت که تمامی این موارد برحسب متراژ و تعداد طبقات در جدولی تعیین میگردد و به مالک تحویل داده می شود. اما بهعنوان یک معیار کلی ساخت یک ساختمان حدود ۴ سال در نظر گرفته میشود و مهلت داده می شود. نکته : با توجه به این که شهرداری فرصت کافی برای تمدید پروانه ساخت در نظر گرفته است بنابراین بعد از پایان این دوره تمدید پروانه ساختمان امکانپذیر نخواهد بود. اگر مدت زمان شما برای ساخت به پایان رسیده باشد و عملیات هنوز پایان نیافته بود مالک ملزم به دریافت مجوز ساخت جدید و پرداخت ۲۰ درصد از محاسبات پروانه به نرخ روز خواهد شد. در این صورت شهرداری پروانه قبلی را برای یک دوره سه ساله تمدید میکند.
پس از عقد قرارداد در محل شرکت، کارفرما موظف به ارائه یک وکالت کاری مربوط به مراجعات اداری بابت اخذ پروانه ساخت در اصفهان می باشد. پس از آن کارشناسان شروع به فرایند دریافت مجوز کرده و در تمامی مراحل به کارفرما گزارش خواهند داد. لازم به ذکر است که در هیچکدام از مراحل دیگر نیاز به حضور کارفرما نیست و تنها در تاریخ ذکر شده کارفرما پروانه ساخت خود را در محل شرکت دریافت خواهد کرد.
دریافت مجوز ساخت، هزینه های مختلفی دارد که همانطور که در قرارداد ذکر خواهد شد تمامی هزینه های مربوط به پروانه را کارفرما باید پرداخت کند و شرکت سیما سازه تنها دستمزد انجام فرایند اداری را دریافت خواهد کرد. هزینه هایی از جمله محاسبات شهرداری، بیمه تامین اجتمایی، نظام مهندسی و … بر عهده کارفرما خواهد بود. همچنین دستمزد اخذ شده از کارفرما بصورت 50% پیش پرداخت و 50% پس از ارائه مجوز به کارفرما بصورت چک صیادی که در زمان عقد قرارداد نوشته خواهد شد، دریافت میگردد.
2 پاسخ
ما از خدمات پروانه ساختی که سیما سازه ارائه میده تو شهر اصفهان استفاده برای خیابان شهدای خواجو و راضی بودیم. دیگه الباقی کار ها مثل مجوز خاک برداری و اینارا هم دادیم خودشون برامون زحمت کشیدن چون رضایت داشتیم.
در کل پیشنهاد میکنم
درود بر شما جناب مهندس ملکوتی عزیز؛
از همکاری با شما بسیار خرسنیدم و خوشحالیم که از خدمات رضایت داشته اید؛
ممنون ازدیدگاه مثبت شما و به امید دیدار دوباره شما در مجموعه سیما سازه اصفهان.